Преди броени минути Ханс Кодрич се сбогува с отбора на лагера в Панагюрище, съобщи сайтът Beroe.eu. До края на деня се очаква там да пристигне новият стар старши-треньор на Берое Илиан Илиев, който днес се разбра за нов договор с новите собственици на клуба и до 2-3 дни ще подпише договор. Утре ще бъдат джиросани акциите на СНЦ "Бизнесът за Берое". Вече е ясна и новата управа на клуба. Изпълнителен директор ще е Васил Драголов, авторът на победното попадение срещу Славия в шампионския мач през 1986 г., а в Съвета на директорите влизат изпълнителният директор на Булсатком Пламен Генчев, представителят на СНЦ "Берое завинаги" Михаил Боендруков и Михаил Ракаджиев, представител на фирма "ЛИНК".

В щаба на Илиан Илиев ще бъдат Ивко Ганчев, Стойчо Драгов, Костадин Видолов и кондиционния треньор Николай Георгиев.

Както е известно, преди няколко дни Илиан Илиев беше уволнен от вече бившото ръководство на Берое, което утре и формално ще предостави властта на новите собственици.

Васил Драголов ще бъде представляващият Берое от тук нататък и ще има правото да подписва документи на клуба. След прекратяване на футболната си кариера той се занимава с бизнес.

До няколко дни към отбора се очаква да се присъединят и няколко нови играчи като става дума за централни защитници, десен външен халф и централен нападател.

Първият мач на Берое от лятната подготовка е идния петък от 11 часа в Панагюрище срещу Ком-Миньор (Берковица)