ЦСКА трябва да плати сериозна сума до 31 март на бившия си футболист Христо Янев, иначе няма да получи лиценз. "Армейците" дължат малко над 100 000 лева на 33-годишния халф. Това бе и една от причините той да откаже да се върне на "Българска армия" през зимата, припомня "Тема Спорт". Янев бе силно желан от бившия треньор на "червените" Миодраг Йешич. Футболистът е бил категоричен, че няма да прави никакви компромиси с клуба и ако не си получи дължимите пари, "армейците" няма да вземат лиценз за следващия сезон.

Янев бе изгонен от тима след само два изиграни мача при Стойчо Младенов. Причината за това бе срамното отпадане от словенския Мура във втория предварителен кръг на Лига Европа. През есента крилото бе част от втородивизионния гръцки Панетоликос, но разтрогна договора си с тях преди месец. За този период той записа 14 мача в южната ни съседка във всички турнири и не успя да се разпише нито веднъж. В момента е свободен агент. Очакванията са през идната седмица играчът да получи парите, които има да взема.

Припомняме, бившият треньор на отбора Павел Дочев чака над четвърт милиона лева с лихвите, след като заведе дело към клуба след уволнението си през лятото на 2011 година.