Димитър Димитров и Георги Иванов реално все още не работят заедно в "Левски", но отново се сблъскаха. Причината пак е селекцията. Припомняме, че преди седмица Гонзо и Херо имаха разминавания за дошлия на проби Жужу. Алжирецът се появи на Герена с видимо наднормено тегло и предизвика доста иронични усмивки във феновете в контролата с "Ботев" Враца. Димитров, който гледа мача на живо, реално нямаше представа за моментното състояние на Жужу и твърдо го искаше в състава. Гонзо обаче го отпрати и взе само Наджиб Амари.

Сега двамата отново са имали сблъсък, този път за последния дошъл на проби Фредерик Нимани. Нападателят, който няма гол вече 2 години и не е играл организиран футбол една година, логично не хвана окото на Гонзо. Още в самото начало на тестовете стана ясно, че Нимани няма шанс да остане в "Левски". Херо обаче настоял Георги Иванов да му предложи договор. На Герена се говори, че основната причина за това е мениджърът Петьо Заберски, който доведе Фредерик, а в същото време е много близък до Димитър Димитров. Според запознати обаче Гонзо е отхвърлил желанието на Херо с думите: "Вземи си го ти, когато дойдеш" и е отпратил Нимани.

Както е известно, бургаският спец има устна договорка да се върне на "Герена" през януари. Той на няколко пъти отказа да го направи, а според слуховете от всевъзможни места няма да го направи и в началото на следващата календарна година.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите