ОФК Несебър се сдоби със спортно-технически директор. Постът, който беше вакантен през есента, се заема от Недялко Москов. Младият бизнесмен е една от емблематичните фигури за футбола в Бургаска област през последните години. Москов беше президент на Ахелой, а освен това помагаше и за финансирането на „делфините”, пише "Черноморски фар".

„Имахме нужда от човек на този пост, тъй като моите преки работни ангажименти не ми оставят достатъчно време да следя отблизо процесите в клуба. Направихме назначението в името на заздравяването на дисциплината на всички нива. Смятам, че Москов ще ни бъде много полезен и ще помогне на мъжкия отбор да се изкачи в първата половина на класирането в Югоизточна „В” група. Място по-надолу не можем да таксуваме другояче, освен като провал”, коментира президентът на ОФК Несебър Георги Маринов.

Местната легенда Николай Русев ще помага на новия шеф да навлезе в работата. Джангъра е директор на детско-юношеската школа, но има вещ поглед върху всичко, което се случва на стадиона в старинния черноморски град.

„Делфините” започват зимна подготовка под ръководството на старши треньора Васил Банов на 12 януари. Тимът заема 13-о място в есенното класиране на югоизточната трета дивизия.