ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

В този филм няма да участваме! Това обявиха в доскоро официалната страница на Берое във "Фейсбук", която смени статута си на неофициална. В нея се появи дълго съобщение, от което става ясно, че при прословутите аржентински собственици начело с Ернан Банато, които доведоха безброй знайни и незнайни "герои" и ги облякоха с екипа на старозагорци, нещата не са както трябва. Фенове вече се надигнаха на бунт, недоволни от управлението на любимия им клуб. 

В Берое почти не останаха българи след идването на аржентинците, а сега става ясно, че и дългогодишният пресдиректор Емил Димов също е напуснал. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

БЛИЦ публикува съобщението:

"Здравейте, 
за наше огромно съжаление трябва да ви уведомим, че тази страница отново ще бъде със статут на „НЕОФИЦИАЛНА“! Тя е една от първите във Facebook, посветена на български футболен отбор и създадена от нас преди повече от 15 години. През 2013 г. тя бе предоставена за нуждите на клуба и бе използвана с нашето съгласие. През същата година ние дарихме на ПФК „Берое“ пълните права и документация на сайта beroe.bg ,  към който нямаме и няма да имаме никакви претенции. 

За всички 23 години от съществуването на Beroe Online ние сме доказали многократно своя професионализъм, коректност и най-вече любов към нашия клуб! Никога не сме го предали – няма да го направим и сега! Винаги сме работили и давали всичко, което е по нашите сили, за да представим пред вас неофициална –в първите години, а в следващите официална, но най-вече достоверна информация. Със сигурност не сме перфектни и сме правили много грешки през годините, но това са били нашите възможности. Зад нас стоят стотици хиляди снимки, видеа, думи, преки излъчвания с глас и картина от България и света…но вие ни познавате добре и няма нужда да се представяме повече…

Все още не сме решили как и дали ще продължим, но със сигурност няма как да оставим целия си труд в ръцете на хора, които с лека ръка биха го затрили днес, утре или след време. 

Социалните мрежи и YouTube каналът, създадени от нас, са собственост на всички фенове на „Берое“ и няма как те да бъдат използвани за лични облаги! Няма как да позволим в тях да бъде публикувано уронващо престижа на любимия ни клуб съдържание! Никога!

Никога не сме ви подвеждали, обещавали нереални за възможностите ни неща или обявявали неистини! Не го правим и сега. Просто в този филм няма да участваме!

Държим да отбележим изрично, че нямаме нищо против нито един от настоящите играчи или треньори. Пожелаваме успех на отбора не само в предстоящия мач срещу „Ботев“, а и до последната среща, в която те играят. 

С цялата си отговорност обявяваме, че при други обстоятелства решението ни щеше да бъде различно. Вярваме и сме убедени, че това решение е правилно. Знаем, че само така можем да съхраним тази част от славната история на „Берое“. Само и единствено заради най-ценното богатство на клуба – верните до болка фенове! 

Винаги с вас!
Винаги за „Берое“!
От екипа на Beroe Online".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

Здравейте, за наше огромно съжаление трябва да ви уведомим, че тази страница отново ще бъде със статут на...

Публикувахте от Beroe в Петък, 29 септември 2023 г.