До броени дни ОФК Пирин (Бл) ще има нов спонсор. Това се говори открито в Благоевград от миналата седмица. Може би това е катализаторът, който окрили „орлетата“ срещу премиерския Витоша (Бистрица) и те играха със страхотен хъс и настроение и заслужено взеха победата с 1:0 в последния кръг на първенството в Югозападната "В" група.

Успехът над Бойко Борисов и съотборниците му имаше страхотен ефект и сред феновете, които със сигурност ще са доста на мача в неделя, когато Пирин приема един от най-коравите отбори в групата - Сливнишки герой, пише е-79. Засега още не се знае дали срещата ще е от 14 часа или отново ще бъде играна на осветление.

В неделя Сливнишки герой се поизмъчи срещу Места (Хаджидимово), но след зрелищен и изпълнен с много положения двубой успя да вземе трите точки, надделявайки с резултат 2:1.

Мачът между Пирин и Сливнишки герой се превръща в борба за третото място, което за момента заемат момчетата от Сливница с 24 точки, но „орлетата“ са само на 2 зад тях. Дали слуховете за нов спонсор ще се превърнат в реалност ще се разбере съвсем скоро. Едно е ясно - ако „орлетата“ играят срещу отбора от Сливница със същото настроение, с което гостуваха на Витоша (Бистрица), победата е почти сигурна.