Футболистите на Берое проведоха възстановителна тренировка след снощното равенство в контролата с Борац (Чачак) (1:1). В лагера на тима от Стара Загора няма контузии, въпреки грубата игра на сърбите.

В днешното занимание в Златибор не се включи единствено Владимир Зафиров, който е преуморен и получи почивка от Илиан Илиев. Привлеченият от Етър играч не взе участие и в снощната контрола на Берое.

Играчите, които не бяха титуляри в проверката с Борац, имаха малко по-дълго занимание от останалите и треньорският щаб проведе тактическa тренировка с тях, която завърши с мини двустранна игра на 1/4 терен.

Следобед беройци получиха почивка и няма да имат занимание, пише Beroe Online. Тренировките ще бъдат подновени утре сутрин, а в 19:15 часа българско време е последната проверка на сръбска земя. Съперник на селекцията на Илиан Илиев ще бъде кипърския Арис (Лимасол), който също са настанени в хотела на Берое.

В четвъртък сутринта отборът ще замине обратно за България. В програмата е заложена една тренировка в петъчния ден на стадиона под Аязмото и след това ще бъде дадена двудневна почивка.

На 1 август беройци ще подновят тренировки и ще започнат подготовка за първия шампионатен мач срещу Литекс в Ловеч.