Новото попълнение на Литекс Иван Горанов смята, че в "Левски" трябва да вземат пример от ловчанлии, където залагат все повече на млади и перспективни играчи.

"Не съжалявам за нищо и винаги гледам напред. Каквото е станало, е станало. Мисля, че всичко е било за добро. Въобще не искам да се връщам към времето ми в "Левски" и защо не съм заиграл в първия отбор. Не искам да казвам, че "Герена" е затворена страница за мен. Никога не казвай никога. В "Левски" трудно се получава шанс, защото там трябва веднага да влизаш и да си готов. Никой няма да те чака. Затова и повечето млади футболисти търсят развитие другаде", сподели Горанов.

"В последно време и "Левски", а и ЦСКА започнаха да залагат на младите. Виждате, че на "Герена" все по-силно се представят братята Цоневи, Антонио Вутов. Започнаха да им дават шанс. Дано вземат пример от Литекс, който показа, че младостта не е порок и че от такива играчи се изкарват добри пари от трансфери на Запад. За мен това е правилният път - да се залага на по-млади и талантливи български футболисти. "Левски" и ЦСКА тепърва тръгват по него, но, както е казал народът - по-добре късно, отколкото никога. Не че няма добри чужденци в българските отбори, но по-голяма част от тях изяждат хляба на такива като нас, младите", добави бившият играч на Берое.