Полузащитникът Михаел Орачев продължава кариерата си в ЦСКА 1948. Втородивизионният клуб обяви привличането на халфа, който е роден на 5 октомври 1995 година.

Орачев преминава през школите на Черноморец и Нефтохимик, после играе професионален футбол в същите два отбора, а за последно в Поморие, където преди дни начело на тима се завърна баща му - Малин Орачев, който направи успешна кариера в Пирин (Благоевград), Нефтохимик и Локомотив (София). 

"Не се колебах изобщо, след като получих предложението. Всеки мечтае да играе в ЦСКА. Като млад футболист искам да се развивам, а този клуб е идеалното място за тази цел", коментира Орачев-младши пред сайта на ЦСКА 1948. 

"Татко ми каза да слушам сърцето си. Знам, че целта пред ЦСКА е директна промоция в елита. Отборът има отлични футболисти и треньори, убеден съм, че ще я постигне“, добави Михаел Орачев.

Припомняме, че ЦСКА 1948 вече уреди трима нови, подписвайки договори с Валентин Йосков, Борис Тютюков и Милко Георгиев. По-рано днес БЛИЦ СПОРТ информира, че "червените" желаят и двама от Монтана - капитанът Иван Михов и Тони Тасев, както и Тони Иванов от Локомотив (Горна Оряховица).