ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новото попълнение на ЦСКА Улаус Скаршем е поредният обект на засилената работа на клуба в социалните мрежи. 25-годишният норвежец получи шанс да разкрие пред камерата на „армейците“ как изглежда според него идеалният футболен отбор, а видеото беше споделено на профила на "червените" в "Инстаграм".

Прави впечатление, че халфът залага предимно на испанци, а абсолютно всички посочени от него футболисти в даден момент от кариерата си са играли в Примера дивисион. Според Скаршем бившият плеймейкър на Милан и Реал (Мадрид) и носител на „Златната топка“ за 2007 г. Кака е бразилският Джонатан Линдсет.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Моят идеален отбор ще бъде 4-3-1-2, с ромб в средата, както играем в ЦСКА. За вратар искам Икер Касияс. Отдясно - още един испанец - Карвахал. Като централни защитници - двама воини - Карлес Пуйол и Серхио Рамос. Като ляв защитник искам още един испанец - Жорди Алба“, започва Скаршем.

„Триото в средата е легендарно - Шави, Андрес Иниеста и Серхио Бускетс. Като 10-ка искам бразилския Линдсет - Рикардо Кака. Като нападатели, няма нужда да казвам нещо - Роналдиньо и Лионел Меси. Просто им дай топката и те ще свършат всичко", допълни норвежецът.

Както е известно, Скаршем облече екипа на ЦСКА през зимния трансферен прозорец. До момента той е взел участие в пет мача на „армейците“, в които е отбелязал един гол.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!