Новото попълнение на ЦСКА Раул Албентоса е дошъл в София с личен треньор, който също е испанец. Става въпрос са Серхио Наранхо, пише „Тема Спорт“. Кондиционият специалист е бил в компанията на Албентоса при подписването на договора му с „червените“.

„Раул, за мен е удоволствие да те съпроводя в този много важен момент от кариерата ти. Надявам се, че ще продължа да ти помагам, за да постигаш своите цели още дълги години“, пише в социалните мрежи Наранхо, който работи като фитнес треньор и физиотерапевт.

Самият Албентоса вчера сутринта имаше интензивно занимание в залата. Облечен в екип на баскетболния Голдън Стейт Уориърс испанецът правеше специални упражнения с голяма топка и вдигаше гири.

Бранителят за момента не в добро състояние, за да започва като титуляр и в момента наваксва с подготовката. Последният му официален мач е на 8 декември 2018 година, когато записва 90 минути за Химнастик (Тарагона) при загубата с 0:1 от Гранада. 193-сантиметровият бранител е бил свободен агент от януари.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020