Официалният сайт на ЦСКА публикува видеоизказване на  Денис Давидов. Новото попълнение говори две минути пред камерата, в които заяви дословно следното:

„Аз съм Денис Давидов. Роден съм в Москва. Започнах да тренирам във ФК Москва. На 16 години  преминах в Спартак Москва. Дебютирах в местния елит  през 2013 година при треньора  Валери Карпин в мач срещу Зенит.

Що се отнася до националния отбор. Там дебютира в мач срещу Казахстан, а начело на Сборная беше Фабио Капело. Бях на 18 или 19 години.

Това е мечтата на всяко дете и юноша. Но не е важно да облечеш екипа на родината ти веднъж, а да се задържиш там за постоянно. Капело е страхотен професионалист, за мен беше голяма чест, че точно той ми обърна внимание. Беше много приятно.

Много неща за ЦСКА ми е разказвал Ивелин Попов. Много положителни неща, в които се убедих сам. ЦСКА е най-популярният клуб в България и за мен е чест да бъда тук.

Още бях малък, когато Ивелин ми помагаше много. Ходих  при него за съвети, дължа му едно голямо благодаря. Ивелин е забележителен футболист. Както като футболист, така и като личност, той е пример за младите.

ЦСКА е голям клуб с големи амбиции.  Всички се целим в едно – да станем шампиони. Колективът е отличен, имаме добър отбор.  

Преди всичко искаме да се фокусираме мач за мач и всеки път да излизаме само за победа.

В Европа искаме да стигнем по-напред и да влезем в групите. Ще дадем всичко от себе си, за да успеем”.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2019