ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Фенове на ЦСКА разпространиха в социалните мрежи ново писмо, което цели да спре реконструкцията на стадион „Българска армия“. Привържениците на „армейците“ са бесни, че отново се пречи на най-успешния български клуб да се сдобие с модерно футболно съоръжение.

Писмото е адресирано до Министерството на регионалното развитие и благоустройството и според публикациите е подписано от журналистка от в. „Сега“. В текста на запитването е посочено, че издаденото разрешително за реконструкция на „Българска армия“ е в противоречие с изискванията на „Закона за устройството на територията“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Отговорът на редица запалянковци е масов. Не липсват и обидни характеристики.

„Госпожата би ли цитирала поне някой текст от закона?“, пишат феновете на „армейците“.

ТЕКСТЪТ НА ПИСМОТО, ВБЕСИЛО ФЕНОВЕТЕ НА ЦСКА
Уважаеми представители на МРРБ,

По повод публикувано от ЦСКА съобщение за издадено разрешение за реконструкция на стадион "Българска армия" в Борисовата градина на 5 октомври и течащ срок за произнасяне на ДНСК, моля за информация по следните въпроси:

1. Сигнализирано ли е МРРБ, че разрешението за строеж се издава в противоречие с изискванията на Закона за устройство на територията и по същество финализира много проблемна процедура с издавани визи за проектиране в противоречие с правилата? Основният проблем е липсата на подробен устройствен план на "Борисовата градина" - план, който така и не бе приет по време на последния мандат на г-жа Йорданка Фандъкова като кмет на столицата.

2. Ще бъде ли направена проверка по повод многото свидетелства за нарушение на изискванията на ЗУТ и Закона за устройство и застрояването на Столична община?

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!