ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Дисциплинарната комисия към футболната федерация на Кипър ще реши довечера или в петък за наказанието на треньора на АПОЕЛ (Никозия) Рикардо Са Пинто. При положение, че португалецът бъде санкциониран тежко - 3 месеца или половин година, договорът му с клуба ще бъде прекратен. Случи ли се това, АПОЕЛ (Никозия) ще покани Станимир Стоилов за разговори, съобщиха източници на БЛИЦ от средиземноморския остров.

Припомняме, че Рикардо Са Пинто удари в лицето помощника-треньор на Анортозис Янис Окас по време на мача между двата тима, игран на 23 септември и завършил 1:1.

БЛИЦ още през месец март написа, че Станимир Стоилов е в плановете на АПОЕЛ (Никозия), тогава обаче до конкретика не се стигна.

Са Пинто стана треньор на отбора на 8 юни тази година. ​

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"АПОЕЛ си има наставник. Чака се решението на Дисциплинарната комисия. Заседанието е предвидено за довечера, но има вероятност поради липса на кворум да бъде отложено за петък. Едва след това евентуално ще се мисли и говори за наследник на Рикардо Са Пинто. Но е факт, че Станимир Стоилов е вариант №1", коментира кипърски журналист пред БЛИЦ.   

В АПОЕЛ (Никозия) от лятото на 2022 година играе бившият национал Георги Костадинов-Мечката.