ЦСКА е на път да се сдобие с нов генерален спонсор. Става въпрос за фирмата за рециклиране на отпадъци "Екоресурс България" АД. Двете страни в момента финализират сделката, която би трябвало да приключи до няколко дни. Очаква се в касата на “червените” да влизат между 1,2 и 1,6 милиона евро на сезон, в зависимост от резултатите на отбора, съобщава в днешния си брой вестник "7 дни спорт". Ръководството на шампионите потвърди новината, но заяви, че все още сделката не е финализирана.

В управленските структури на фирмата фигурира името на Сукияс Кираджибашян. Арменецът е и член в новия Управителен съвет на ЦСКА. Именно той ще бъде връзката между двете страни в сделката.
ЦСКА е без генерален спонсор от есента на миналата година, когато прекрати договора си с мобилния оператор “Вивател”. Оттогава на червените фланелки няма и рекламно лого.

Междувременно мениджър е предложил на шефовете на "Армията" бившия нападател на Щутгарт Даниел Любоя. Таранът в момента е със статут на свободен агент, пише "Меридиан мач". Любо Пенев обаче заяви, че лятната селекция ще бъде насочена предимно към български играчи и това може да провали преминаването на Любоя в ЦСКА./БЛИЦ