Новакът в Северозападната „В“ група Кариана (Ерден) продължава с амбициозния си проект. Предстои обновление на клубната база. След като изгради нов терен с естествена трева, собственикът на тима Милан Йосифов започна разширение на съществуващото игрище с изкуствена настилка. Преди по-малко от година Йосифов направи терен с размери 60/40 м. На него отборът тренира при лошо време.

Миникомплексът на Кариана разполага с два реда покрити седалки. Има напълно оборудвана съблекалня, която е газифицирана. До нея е разположена и друга постройка. Първоначалният замисъл бе това да е ресторант. Впоследствие Милан Йосифов реши, че ще прави още една съблекалня.

В момента новото игрище се подравнява. Над 6000 тона камък ще бъдат положени на близо 3 дка площ. Фирмата, която прави терена през миналата пролет, вече е взела мерки за новото игрище. Така теренът ще е с нормални размери и на него ще могат да се играят официални мачове. Предвижда се полагането на изкуствената тревна настилка да започне в края на май или началото на юни.

В проекта за комплекса има още изненади, но всичко с времето си. Милан Йосифов има и една добра идея, свързана с използването на новото игрище, но за сега я пази в тайна. Според запознати с клубните тайни на боса на Кариана, от нея полза ще имат отборите от цяла Северозападна България.

СЕВЕРОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Kласиране, програма и резултати в четирите "В" групи - ТУК !!!