Бившият нападател на Монтана, Литекс, Славия и Черно море Георги Владимир е новият треньор на новака в Северозападната „В“ група Кариана (Ерден).
 
39-годишният специалист заменя на поста досегашния наставник на тима Александър Александров-Вош, който напусна заради конфликт със собственика на клуба Милан Йосифов.
 
Недоразуменията между Александров и Йосифов започнаха през миналия сезон, когато треньорът и още двама играчи на тима – Цветко Иванов и Станислав Димитров, участваха на аматьорски турнир без разрешението на шефа. Тогава тримата бяха освободени, но малко по-късно върнати в отбора.
 
Освен с Вош ръководството на клуба обяви, че се разделя с четирима играчи. Това са Цветко Иванов и новите Валери Беров, Боби Борисов и Найджъл Яниславов.
 
От управата на Кариана (Ерден) не крият, че главната цел на тима е класиране в „Б“ група. От клуба обаче не уточняват дали промоция в професионалния футбол ще бъде гонена в предстоящия сезон или в следващи години. Собственикът Милан Йосифов наля сериозни средства в подобряване на базата в село Ерден, която вече отговоря на доста високи изисквания.