Спечелилият промоция за Втора лига Фратрия обяви привличането на 7 нови футболисти, сред които личат доста интересни имена. Варненският клуб, воден от треньора Емануел Луканов, се обвърза с Димитър Буров, Емил Янчев, Александър Ангелов, Илиян Капитанов, Денислав Ангелов, Георги Китанов и Георги Лазаров.

Съобщението от клуба: 

„Скъпи футболни приятели, Фратрия има удоволствието да представи 7 нови попълнения, които ще подсилят отбора за Втора лига!

ДИМИТЪР БУРОВ (26 години, защитник - ляв бек) - роден в София. За последно футболистът бе част от тима на Монтана във Втора лига. Носител на Купата на България през 2018 г. със Славия. Бивш играч на Национален отбор на България U21.

ЕМИЛ ЯНЧЕВ (25 години, дефанзивен халф) - роден във Варна. Започва да тренира футбол в ДЮШ на ПФК Черно море. За последно футболистът бе част от тима на Монтана. Преди това е играл в Локомотив Пловдив, Пирин Благоевград и Дунав Русе. Бивш играч на Национален отбор на България U19.

АЛЕКСАНДЪР АНГЕЛОВ (22 години, централен защитник) - роден в Ловеч. Футболистът бе част от тима на Литекс във Втора лига.

ИЛИЯН КАПИТАНОВ (32 години, нападател – крило) – роден в Добрич. За последно Капитанов игра за Литекс, а преди това бе част от Добружда. Бивш играч на Национален отбор на България U21.

ДЕНИСЛАВ АНГЕЛОВ (23 години, нападател) - роден в Провадия. За последно футболистът бе част от тима на Етър. Преди това е играл в Добруджа, Черно море, ЦСКА 1948. Бивш играч на Национален отбор на България U21.

ГЕОРГИ КИТАНОВ (29 години, вратар) – роден в Благоевград. В детска възраст се премества във Варна и започва да тренира футбол в Черно море. За последно футболистът бе част от тима на Флориана в Малтийска висша лига. Преди това е играл е в румънските отбори Петролул Плоещ и Астра Гюргево. В българските - Черно море и ЦСКА. Носител на Купата и Суперкупата на България с Черно море и Купата на Малта. Бивш играч на Национален отбор на България.

ГЕОРГИ ЛАЗАРОВ (18 години, нападател) - роден в Пловдив. Футболистът бе част от тима на Спартак Пловдив.

Още един футболист е на проби във Фратрия.

Добре дошли в отбора!“.

 

Скъпи футболни приятели, Фратрия има удоволствието да представи 7 нови попълнения, които ще подсилят отбора за Втора...

Публикувахте от ФК Фратрия в Вторник, 18 юни 2024 г.