Димитър Иванков е избран от бъдещата управа на "Левски" за един от новите ръководители. Засега за бившия капитан на "сините" се планира поста шеф на детско-юношеската школа, който в момента заема Бисер Хаздай.

36-годишният Иванков от доста време не успява да си намери нов отбор след раздялата с кипърския Анортозис през август. И няма спор - легендарният вратар е идеален вариант за укротяване на агитката, която посрещна твърде хладно бъдещия изпълнителен директор Иво Тонев и бъдещия член на Управителния съвет Стилиян Шишков, пише "Труд". Поне на теория обаче личи пречка за поста. За шеф на школата е необходим треньорски лиценз "УЕФА Про", какъвто засега Иванков няма.

Иванков е трикратен шампион с "Левски", има спечелени и 5 Купи на България. В периода от 1995 до 2005 година той изиграва 275 мача за родния си клуб, като реализира и 25 попадения. Той е на първо място във вечната класация на голмайсторите сред вратарите от Европа. На 4 април 2010 година бележи своя 42 гол и става третият най-резултатен страж в света.