Новият играч на Берое Себастиан Вия коментира трансфера си в старозагорския клуб и благодари на хората, които са останали до него в трудни моменти. Колумбиецът днес бе представен официално като футболист на "зелените" с договор за 2,5 години.

Съобщението на Себастиан Вия в Инстаграм:

"Много хора ме напуснаха в трудните моменти, омаловажаваха ме, не ме поздравяваха, подиграваха ми се, но аз винаги се уповавах на Господ.

Те забравиха, че аз съм човек от квартала, който започна да събира скрап, много добре ми е ясно какво означава думата "войн" и ето ме тук, изживявайки тази мечта, която имах от малък, продължавайки напред, за да дам на своето семейство по-добро бъдеще. Винаги са били с мен в хубавите и не толкова хубавите моменти, на истинските приятели, които не ме оставиха през това време - Много ви обичам.

Безкрайни благодарности на всички фенове на Бока, които ме обичат и подкрепят, винаги ще ви нося в сърцето си.

Винаги ще желая най-доброто на света на клуба, оставих и последната капка пот, дори с главата си на парчета, никога няма спра да представям тези цветове, както трябва да бъдат представяни Винаги ще нося истинските "бостерос" в сърцето си".