Положението в съблекалнята на ЦСКА отново е нажежено. Този път разглезените звезди на "червените" вдигнаха мерника на Игнасио Варела. Както вече стана ясно, уругвайският халф ще играе под наем на "Армията" от Палермо за срок от 1,5 години. Варела през есента защитава екипа на "Ботев" (Враца), но след силния полусезон се озова в ЦСКА.

Още в първите си дни обаче той е останал изненадан от случващото се в съблекалнята на новия му отбор. Уругваецът се е превърнал в най-високо платеният футболист в състава, като месечно се очаква да получава по 15 000 евро. Именно високата му заплата накарала играчите на "червените" да негодуват.

Точно преди заминаването за втория лагер в Алания бе туширан бунт срещу Мишел Платини. Тогава бразилецът беше санкциониран с 30% от месечната си заплата, въпреки че първоначално ръководството на клуба не смяташе да го санкционира, след като нападателят еднолично реши да се прибере по-рано в Бразилия за празниците. Съблекалнята на ЦСКА се надигна срещу звездата, а от "Титан" решиха да потушат бунта, санкционирайки Платини с 8000 лева. Сега недоволството е насочено към Варела.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ