Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Иван Горанов от Левски и Кристиян Малинов от ЦСКА ще бъдат част от националния отбор за първите мачове на България в новия турнир Лига на нациите, научи БЛИЦ СПОРТ. 

След силните си изяви напоследък двамата логично са заслужили доверието на селекционера Петър Хубчев. Специалистът ще им изпрати повиквателни за предстоящите мачове срещу Словения (в Любляна на 6 септември от 21:45 часа) и Норвегия (в София на 9 септември от 19:00 часа).

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

За левия защитник на Левски Иван Горанов това ще бъде първо участие в "А" тима. Юношата на "сините" винаги е изтъквал колко голямо желание има да играе и с националната фланелка. Малинов вече има дебют за първия отбор на България. През 2015 година селекционерът Ивайло Петев го пусна като резерва при загубата с 0:4 от Турция в контрола. 

Преди дни Хубчев обяви на кои от играещите в чужбина футболисти ще разчита за мачовете със Словения и Норвегия. В близките дни ще обяви и избраниците си от Първа лига. Сред тях обаче няма да бъде Георги Петков, научи още БЛИЦ СПОРТ.

Евентуално завръщане на 42-годишния вратар на Славия в националния отбор не е обсъждано от Хубчев и щаба му.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ  

РЕГЛАМЕНТЪТ НА ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК

ОБЯСНЕНИЕТО: