Локомотив (Пловдив) може да се сдобие с двама нови шефове през следващата седмица. Почетният президент Христо Бонев е гласен за спортен директор от финансовия благодетел Христо Крушарски, пише "Тема спорт". На този етап обаче Зума все още не е дал своя отговор. Вероятността той да откаже не е малка. За последно 68-годишният Бонев бе спортен директор и старши треньор при Константин Динев.

Сдружение "Бъдеще за Локомотив" пък има вече своя фаворит за шеф на школата в Локомотив (Пловдив). Сред родители и треньори от ДЮШ на "смърфовете" най-спряганото име е Иван Маринов-Чушката, пише PlovdivDerby. Вече повече от месец избора се бави, а конкурсът за подаване на документи отдавна завърши. Не е изключено да бъде направено събеседване с кандидатите, но Маринов е с едни гърди пред останалите, тъй като има лиценз ПРО, което е в голям плюс за него.

Многовластието на „Лаута“ обаче не прави избирането му сигурно. Изборът на Сдружението може да бъде оспорен от човека, който налива средства в Локомотив (Пловдив) в момента - Христо Крушарски. Близки до бизнесмена обаче твърдят, че решението за шеф на школата зависи изцяло от „Обединение за Локомотив“, което държи 97% от акциите на клуба. Повече яснота около поста ще има в първите дни на новата седмица.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016