ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Халфът Филип Кръстев ще напусне Левски след края на сезона. В момента 21-годишният футболист играе като преотстъпен на „Герена“ от белгийския Ломел, а договорът между двете страни изтича през лятото. Той ще продължи кариерата си в чужбина. Съществуват и минимални шансове българският национал да не съблече синия екип, а условието е Левски да се класира за евротурнирите.

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

През зимата оферта за Филип Кръстев имаше от португалския Витория Гимараеш, като се споменаваше, че клубът е предложил над 4 милиона евро за него, но до трансфер не се стигна и халфът остана на „Герена“.

Желанието на Станимир Стоилов е ново споразумение със „Сити Футбол Груп“, държащи правата на играча, и Кръстев да продължи да носи синия екип. За момента това изглежда малко вероятно. Откакто премина в Левски, 21-годишният футболист възроди кариерата си и се превърна в основен играч за столичани, пише „Тема Спорт“. Той изигра за тима 42 двубоя във всички турнири, в които реализира девет попадения. От началото на сезона е започвал в 20 мача от 21 в първенството. Единствено пропусна нулевото равенство във Варна срещу Черно море.