Два терена и нова трибуна от северната част на “Лаута” ще бъдат изградени в близко бъдеще. Новината съобщи президентът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев.

“Започнахме събирането на оферти за проектиране и изграждането на игрищата и трибуната, за която ми писаха феновете. Ще се постараем процедурата да мине във възможно най-кратък срок. Терените са необходими, както за първия отбор така и за школата. Инвестициите в базата не са спрели въпреки изключително тежкото време, в което живеем и се опитваме да правим бизнес. В никакъв случай не съм игнорирал писмото на феновете. Предпочитам да говоря, когато има нещо конкретно. Не искам да се хваля, но едва ли някой в последните 20 години хвърлил толкова пари за стадиона, колкото аз за 15-те месеца, откакто поех клуба. Надявам се на партньорство с общината, чиято собственост е стадиона”, каза Динев пред вестник "Марица".

“Не съм уволнявал никого. Просто мисля, че добавих качество към екипа. С назначаването на Бранко Милованович мисля, че ще добавим класата, която не ни достигна, за да победим в Ловеч. Смятам, че присъствието му ще е от голяма полза на целия клуб. Той е шампион с Ла Коруня, където е играл заедно с Бебето и Донато. Колко тима у нас имат такъв човек, от който да черпят подобен опит. С Христо Бонев проблем нямам", допълни Динев./БЛИЦ