ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Двама нови футболисти ще бъдат на разположение на Стойчо Младенов за съботното гостуване на Локомотив София в квартал „Надежда“. Завърналите се в отбора Райс Мболи и Тодор Янчев са включени в групата за столичното дерби, което започва в 18:00 часа. След завръщането на Мболи от групата на ЦСКА отпада Стоян Колев. Сърцатият дългогодишен капитан Тодор Янчев почти сигурно ще започне титуляр, тъй като проведе нормална подготовка със Славия.

Подписалият договор англичанин Брайън Хауърд не е в групата, тъй като е изостанал доста с подготовката. Нападателят Мамади Сидибе, който вкара гол в контролата със Сливнишки герой, също е рано да бъде в плановете на Стойчо Младенов. За него вероятно ще бъде организирана още една контрола следващата седмица.

От групата на ЦСКА за мача с Локомотив София в сравнение с двубоя срещу Нефтохимик отпадат Рангел Абушев и Ангел Грънчов.

Групата на ЦСКА
Вратари: 12.Томас Черни, 92.Райс Мболи
Защитници: 6.Джаксън Менди, 11.Неманя Милисавлевич, 14. Валентин Илиев, 19.Апостол Попов, 21.Венцислав Василев
Халфове и нападатели: 5.Тодор Янчев, 8.Николай Дюлгеров, 9.Християн Кировски, 10.Марсиньо, 18.Ивайло Чочев, 20.Омар Косоко, 22.Бруно Морейра, 23.Емил Гъргоров, 31.Ревсон, 45.Григор Долапчиев, 71.Антон Карачанаков

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ