Новите шефове на Берое убедиха Илиан Илиев да остане начело на отбора, разбра БЛИЦ. Треньорът проведе среща с представителите на ТЕЦ "Марица-Изток 2", които вече официално са собственик на клуба от Стара Загора. Специалистът бързо се е съгласил и е заявил, че с удоволствие продължава работата си под Аязмото.

Около 15 часа Михаил Боиндруков, Васил Драголов, както и новите имена в ръководството на клуба - Наско Шилигарски, Боян Боев, Илко Русев, Диляна Лейчева и Белчо Белчев, са влезли в съблекалнята за среща с футболистите. Играчите доволно потрили ръце, след като им било изплатено всичко до стотинка. Така преди утрешния мач с Берое футболистите на домакините са с пълни джобове. Мачът е от 16:30 часа, а по-рано БЛИЦ ви информира, че феновете на тима от Стара Загора ще влизат безплатно на стадиона.

Новината за прехвърлянето на собствеността на Берое обяви премиерът Бойко Борисов при реставрираната Ески джамия в града.

"ТЕЦ "Марица-Изток 2" пое тежката задача да финансира футболен клуб Берое и вече е собственик. Тъй като има много фенове на отбора, искам да заявя, че осветлението на стадиона ще бъде готово на 26 октомври. Желая много успехи на Берое", заяви Борисов и получи фланелка на Берое с №9, дадена му от Михаил Боиндруков.