Треньорът на Локо (Пд) Драган Канатларовски включи 19 футболисти в групата си за съботното гостуване на Лудогорец в Каварна. “Черно-белите” тръгнаха за морския град тази сутрин, а състава попадна и новото аржентинско попълнение Хуан Пабло Компанучи.

Централният защитник има и италиански паспорт, но все още не е пристигнала жълтата му карта. Той пътува с тима, за да усети атмосферата и да се адаптира по-бързо, обясни на днешната си пресконференция Канатларовски.

„Отборът е готов на 100 процента за началото на сезона. Нашите цели си остават високи и не са се променяли, откакто аз съм в отбора. Трябва да се класираме за Лига Европа, но ако се отдаде възможност за първото място, няма да се отказваме от него”, заяви македонският специалист.

От състава отпаднаха чужденците Даксон, Карлос Еспиноса и Ненад Лукич, тъй като още не са готови работните им визи. Заради некоректното отношение от страна на домакините от Каварна, както и Лудогорец, “черно-белите” няма да могат да направят поне една тренировка на официалния терен на стадион „Калиакра”. Вместо това пловдивчани ще имат две занимания на изкуствения терен в Каварна.

Групата на Локомотив: Флориан Лучини, Дино Шеремет, Жереми Родригес, Валери Георгиев, Пламен Крачунов, Атанас Рибарски, Мартин Кавдански, Михаил Венков, Ангел Йошев, Хуан Пабло Компанучи, Христо Златински, Габор Ерош, Здравко Лазаров, Любомир Витанов, Йордан Тодоров, Драги Коцев, Базил де Карвальо, Дарио Захора и Сержиньо.