Новосформираният Черноморец (Поморие) надви с 4:0 Видима-Раковски в Севлиево, в последния си контролен мач от лагера в Тетевен.

За избраниците на Петър Хубчев резултата откри Бранимир Костадинов в 14-ата минута след центриране от корнер, информира "Проспорт.бг". Бившият играч на шотландския Хартс, въпреки средния си ръст, се извиси над всички и простреля домакините.

15 минути по-късно Калоянов покачи на 2:0 от дузпа за втородивизионния тим. При този резултат дойде и края на първото полувреме.

През втората част Петър Колев замени Калоянов и само минути по-късно пропусна дузпа, за подкосяване в наказателното поле на Бранимир Костадинов. По-късно обаче Колев реализира набързо две попадения и покачи на 4:0. Резултатът можеше и да бъде още по-изразителен, но пропуски от добри позиции направиха Костадинов, Калоянов и Колев.

Черноморци ще участват в шоуто в неделя за отбелязване на 90-ата годишнина на бургаския футбол на стадион "Лазур". От 19 часа е представянето на двата Черноморец-а, а от 20 часа селекциите на Красимир Балъков и Петър Хубчев ще изиграят и мач помежду си. /БЛИЦ