Най-късно до 10 дни ще е ясно името на новия изпълнителен директор на ЦСКА. Настоящият такъв Венцислав Живков се оттегля от клуба, тъй като "Титан" повече няма да управлява и всички техни хора ще бъдат отстранени.

За ключовата позиция се коментират три имена, но все още няма окончателен избор. Последната дума ще е на Емил Димитров, който е движещата сила на Инициативния комитет за възраждането на клуба. Той ще избере и новия финансов директор на ЦСКА. Неговото име също ще стане ясно най-късно до 10 дни.

Самият Живков призна, че няма как да остане на "Армията", при положение че "Титан" се оттегля от управлението.

"Ще има генерални промени на всички нива в ЦСКА. В момента текат разговори и последни уточнения. Екипът трябва да е готов най-късно до 10 дни, но реално ще започне да работи в началото на септември", заяви пред „Тема спорт” един от хората от Инициативния комитет за възраждането на ЦСКА.

Очаква се "Титан" официално да се оттегли от управлението именно през септември.

На двубоя с Литекс снощи присъства депутатът от ГЕРБ Емил Димитров. Той обаче няма да участва в никакви ръководни структури в ЦСКА.

Неговата задача е да набере фирми, които да помагат за издръжката на червените, и да убеди Христо Стоичков да стане президент.