Новият шеф на Националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндилян и неговият предшественик Владимир Владимиров дадоха пресконференция за промените в управлението на клуба, които бяха извършени в сряда. От фенклуба обявиха, че настояват да получат обещаните от Тодор Батков акции на клуба и за продължаване на кампанията „Левски е твой“.
 
„Промените в клуба изглеждат доста фундаментални. Те бяха очаквани от левскарската общност. Предстои да видим дали са за добро. На хората, които поеха акциите на Тодор Батков, беше обявено, че трябва да докажат, че зад тях не стоят други хора. Представените от тях идеи за развитието на „Левски“ звучаха много добре. Предстои да видим какво ще се случи“, обяви Хиндилян.
 
„Ще настояваме на следващите заседания на Управителния съвет кампанията „Левски е твой“ да продължи. Другото, за което ще настояваме, е процентът акции, които бяха обещани на привържениците от Тодор Батков и които ние не получихме по една или друга причина. Ще искаме от новите собственици да получим процент от акциите като израз на добра воля, че „Левски“ няма да бъде заложник на бизнес и на политически интереси“, заяви новият шеф на НКП.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015