Новият изпълнителен директор на акционерното дружество ЦСКА Възраждане Красимир Георгиев изгледа на живо равенството 0:0 срещу Локомотив (Пловдив) в Сливен.

“Получи се мач, но на тези условия не може да се очаква повече. ЦСКА има потенциал, но сега атмосферата не предразполага момчетата да мислят само за футбол. Надявам се, че в следващите няколко седмици тонусът ще се промени, отборът трябва да се вдигне, трябва да има стимул, живец. Не може да излизаш на стадиона и носът ти да е забит в краката, трябва да си с високо вдигнато чело и да гониш победата във всеки мач”, заяви бизнесменът.

“Ние все още не даваме пари за ЦСКА, повтарям го няколко пъти. Пари ще даваме след като се разберем с шефовете от ЦСКА и влезем в управата. На този етап не участваме във финансиране и управление. До 1 септември трябва да имаме ясна финансова картина и одит на всички дела. Предложих среща със Стойчо Младенов, искам да се запозная с трансферната политика и с хората, които ще останат. Но това всичко предстои. За лиценза никой не може да направи нищо, “Титан” са като ученици, които са си предали урока на УЕФА и сега чакат какво ще отсъди. Най-много да ги повикат на база на техния отчет, който е 100 страници, да дадат обяснение. Всичко, което е могло, е направено, още преди ние да се поинтересуваме”, завърши Красимир Георгиев./БЛИЦ