Новият шеф на Международния отдел на ЦСКА Димитър Хаджиниколов е бивш заместник министър на икономиката, отговорник за развитието на туризма. Роден е на 5 февруари 1953 година и е преподавател в Софийския университет “Свети Климент Охридски” по проблемите на маркетинга и конюнктура на туристическите пазари. Назначението е по идея на един от собствениците на ЦСКА Иво Иванов, който е работил навремето с Хаджиниколов в банковата сфера.

“Цялата ми кариера е минала в сферата на администрацията, туризма и международните отношения. Поканиха ме в ЦСКА, защото имаме общи идеи в международната сфера. Приоритет за нас е да развием детско-юношеската школа. За целта бързо ще развием базата в Панчарево, където са инвестирани много средства”, заяви Хаджиниколов.

“Нямам никакъв опит във футбола и контакти в УЕФА и ФИФА. Задължително ще потърся предшествениците си на този пост, тъй като знам, че не всичко започва от мен. Все още не знам дали ще пътувам за жребия за Лига Европа в Нион”, допълни още новият директор./БЛИЦ