“Първото нещо, което ще направя, е да върна децата на стадиона. Това ще се случи чрез подобряване на условията и ремонт на “Армията”, обеща новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.
 
Той не даде пресконференция в залата на стадиона, а отпред – в “полеви” условия.
„Много съжалявам, че в момента говоря с вас на улицата, но до един месец се надявам да имаме нормални неща за работата. Първо трябва да се запозная с нещата в клуба. Трябва да върнем децата тук, това е основното. Останалото ще ви поканя след месец и половина, за да го видите. За мен такъв отбор като ЦСКА да обикаля другите стадионите и да не играе на собствения си терен, е тъжна и смешна картина. Проблемите са много сериозни.
 
Трябва да намалим бюджета поне с около 200-250 хиляди лева. За целта  ще бъдат преразгледани всички сключени договори.
 
Съвместно със собствениците, за всяко нещо – трансфери, ремонти, плащания, отговаряме аз и Венци Живков. Ще имам участие във всеки договор и футболист, който ще дойде. Контролът ще бъде мой. Няма да се повтори това, което беше досега.
 
Един трябва да кара влака, един да носи отговорност. Трябва човек да има достойнство, когато нещо е некачествено, да се каже, че той не става. Ще се опитам да ги науча да казват „Не“. В момента за добро или за зло, ще съм аз тук. Може би при “Титан” грешката е била, че не са намерили точния човек досега. Мисля, че всички директори досега са били зависими, защото всеки се нуждае от заплата и не е смеел да каже „Не“. Тази колективна безотговорност е номер 1 в България. Няма някой, който да може да ми окаже натиск на мен“, отсече бившият футболист на ЦСКА.
 
Думата при селекцията ще бъде в спортно-техническия щаб. Ще има спортен директор и ще се залага основно на български играчи. Лошото е, че сега имаме вече подписани договори с доста чужденци. Ще говорим с мениджърите им и ще се опитаме до Нова година да се разберем с тях. С тези договори няма да оцелеем. Трябва да съкратим бюджета, за да оцелеем. За всеки трансфер ще има лична отговорност. Не може да се водят на треньорите играчи без досие и конкретна положителна форма, че този футболист ни трябва.
 
Що се отнася до заплатите. Да, те ще бъдат намалени, но същевременно трябва да се вземат навреме. Не може да се бавят три или четири месеца. Максимум един месец!”, категоричен бе Георги Илиев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА