Новият изпълнителен директор на ЦСКА Пенко Пенков потвърди назначаването му в клуба, както и състава на Управителния съвет. “Днес бе първият ми работен ден, доволен съм, че съм в ЦСКА. Поддържам добри отношения с новите шефове от “Титан АС”, получих покана от тях и приех да вляза в Управителния съвет. Общото събрание мина и на него бях избран за изпълнителен директор, като тази длъжност ще съвместявам и с Венци Живков”, каза адвокат Пенко Пенков пред БЛИЦ.
 

“Трябва да се залавяме за работа. Всички нови хора в ръководството е добре да го знаят. Димитър Пенев остава в клуба, но е прехвърлен в Управителния съвет. Там сме още аз, Венци Живков, старият изпълнителен директор Александър Тодоров, Андрей Кирилов, Петър Жеков, Любо Табаков и Сукяс Башчиян”, допълни новият шеф.


По този начин от Управителния съвет на клуба отпада легендата Димитър Якимов. В Надзорния съвет вече е ясно, че ще бъдат двамата шефове на “Титан АС” Иво Иванов и Димитър Борисов, както и Кирил Домусчиев.

 

Всъщност всичко по окончателното финализиране на сделката с ЦСКА приключи днес, след като в Търговския регистър бе вписано прехвърлянето на собствеността на "червените"./БЛИЦ