ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Стоян Орманджиев даде първата си пресконференция в Борисовата градина, на която присъства и настоящият такъв Филип Филипов. Двамата ще съчетават ключовата длъжност в „армейския“ клуб.

„Ще се обръщам към Филипов с Фичо, защото се познаваме от доста време. Един от силните ми детски спомени е свързан с него – когато през септември 1994 година ЦСКА победи Ювентус с 3:2, той беше част от отбора. Аз бях пък малко момче на трибуните. После станахме приятели", заяви Орманджиев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Нека ви се представя. Казвам се Стоян Орманджиев, на 37 години, филолог. Завършил съм португалска филология в Софийския университет. Семеен съм, с две деца. Имам 10-12 годишна практика като футболен мениджър, след като работех през цялото това време агенцията на Лъчо Танев. Искам да му благодаря, че без никакво замисляне ми каза: „Давай напред! Това е следващата страница в твоя живот“.

 Много ми се искаше татко да е тук. Щеше да се гордее с мен. Той мечтаеше да стана футболист в ЦСКА. Е, не успях. Но дано имам поводи за гордост като ръководител и дано надмина дядо и татко по успехи“, добави Стоян, който е син на легендарния съдия Стефан Орманджиев и внук на легендарния треньор на ЦСКА Стоян Орманджиев.  

„Дано да бъда полезен на „Армията“, ако се изисква моето мнение. В ЦСКА и двама директори не са достатъчни, значи ще търсим още хора“, добави на жега новият изпълнителен директор.

„Аз бях поканен от фондацията „Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука“ (б.р. – новият съсобственик на ЦСКА). Аз ще отговарям за фонд Спорт, който е свързан изцяло с ЦСКА.  Нашият първи проект е свързан с ЦСКА. Вниманието ни ще бъде насочено и към други спортове, но приоритет е ЦСКА, който е ракета-носител“, каза още Стоян Орманджиев.