След като ЦСКА обяви за втори път сина на Гриша Ганчев за собственик на клуба, из социалните мрежи се появиха много коментари по темата.

Една част от феновете подкрепят Данаил, припомняйки, че той има солидно образование, придобито на Запад, както и брилянтен нюх към управлението на каквото и да е бизнес начинание.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Други критикуват Ганчев-младши, че бил далеч от футбола в младите си години, не се интересувал от най-популярната игра и не познавал и до днес историята на ЦСКА.

Трети пък припомнят много любопитен факт, позабравен от някои фенове и неизвестен обаче за 80-90 процента от тях. Преди да се захване с ЦСКА, Дани Ганчев е бил собственик на модерна овцеферма у нас, намираща се в ловешко село. Даже се говори, че още е началник там. В нея се отглеждат над 2000 овце от израелската порода Асаф.

Официално Данаил Ганчев не притежава акции в ЦСКА. Паметливи обаче припомниха, че когато баща му обяви, че се оттегля от клуба, уточни че поверява цялата власт на сина си. Оттегляне обаче не последва.  Въпреки това в момента Дани Ганчев наистина управлява ЦСКА и взима решения, но крайните такива са дело на баща му.

Според непотвърдена информация на БЛИЦ обаче съвсем скоро Данаил щял да придобие акции и да стане официално акционер в клуба от Борисовата градина.