ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новият треньор на "Левски" Славиша Йоканович даде пресконференция преди домакинството с Локомотив Пловдив. Двубоят от втория кръг е в неделя (28 юли) от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Това ще бъде дебют на Йоканович.

"Амбициите на "Левски" са винаги да се играе за трите точки. Надявам се да направим по-добър мач от тези в последно време и да стигнем до победата. Засега работя с екипа, който имам и за мен това са най-добрите играчи, който съществуват. Разчитам на тях за утрешния мач, да донесат трите точки на "Левски". Всички говорят затова, че централните защитници са най-големият проблем на "Левски". А аз мисля, че имаме много други проблеми в състава. Планът е да привлечем още няколко играчи, за да бъдем по-силни в началото на сезона. Аз ще дам мнението си, но не водя футболисти", заяви Йоканович.

Сърбинът разкри, че изваденият от отбора Владимир Гаджев ще започне двубоя със "смърфовете" като титуляр: "Гаджев ще бъде титуляр утре. За мен той е един от най-важните играчи в "Левски". Било е много смело решение да не играе в предишния мач. Намирам го в добро психично състояние. Очаквам да поведе отбора, играе с опит, знание, разчитам на него да бъде един от водещите играчи в утрешния мач."

"Гледах Локомотив Пловдив срещу ЦСКА. На мен ми изглеждаха по-организиран отбор, отколкото "Левски" срещу "Ботев". Изключително висок отбор, който оставя много малко пространства и не дава възможност да се играе много с топката. Разполагат с Камбуров и Здравко Лазаров, на които трябва да обърнем специално внимание. Това е нещо, което моите играчи знаят дори по-добре от мен", коментира Йоканович утрешния съперник.

"Хубаво е да накараме хората да дойдат на мача. Много е вероятно да направим някои грешки, но се надявам в процеса на работа, да стават все по-малко. След мача ще ви кажа подробно аз какво съм искал от отбора и какво са направили футболистите. Каквото и да постигнем утре, ще продължим да работим и се надявам все повече да се разбираме, за да работим по-добре и за в бъдеще. Доволен съм от концентрацията на момчетата в дните, в които работим", допълни още сръбският треньор.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ