Новият треньор на Хасково Левент Аврамов коментира пред БЛИЦ, че има трудната задача да измъкне тима от незавидното последно място в "А" група. Както вече стана ясно, специалистът от Смолян замени Димчо Ненов начело на новака, а още утре ще е дебютът му - при гостуването на Септември (Симитли) за Купата на България.

"Познавам отлично обстановката в отбора. Аз съм от Смолян, но Хасково ми е като втори роден град", каза Аврамов, който за последно работи като треньор в Калиакра (Каварна).

Това не е първи случай, в който Аврамов застава начело на Хасково. През 2007-а той води отбора в тандем със Стамен Белчев. Преди месеци влезе в щаба на Димчо Ненов, за да се стигне до вчерашния ден, в който го наследи на поста.

"Осъзнавам отговорността, която поемам. Трудно е, много трудно даже. Дано утре победим в Симитли и момчетата да вдигнат самочувствието си преди гостуването на Славия. Знаем, че и при тях има криза, всеки мач е труден, но за мача на "Овча купел" ще мислим след гостуването в Симитли", добави новият треньор на Хасково.

Асистент на Левент Аврамов ще бъде Емил Ангелов. Бабангида ще е играещ помощник-треньор.

Днес тимът отпътува за Банско, където ще бъде на лагер преди мача със Септември (Симитли), който е утре от 16:00 часа.

Купа на България - сезон 2014/2015
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите