ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият треньор на Левски Николай Костов е затегнал здраво дисциплината. Наставникът е въвел огромен ред в съблекалнята, където никой не смеел да гъкне при неговата поява. Костов се ползвал с голям рейтинг сред играчите още след първите дни при завръщането му на „Герена“.

Освен това треньорът започна да напипва правилния ритъм на работа, което взе да дава резултат. Левски игра добре срещу ЦСКА 1948, но загуби нелепо с 1:2. Във втория кръг обаче „сините“ прегазиха Ботев насред обновения му стадион в Пловдив. 3:1 е най-малкото, с което момчетата на родения в Добрич наставник се прибраха в София.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Николай Костов изненада футболистите и с дисциплината, и с методиката си като специалист. Изненада ги с тези две важни неща в положителния смисъл. Всички в Левски се надяват добрите резултати да продължат“, коментират пред БЛИЦ във футболните ни среди.

„Костов, каквото трябва да направи, го прави. Другото обаче е в ръцете на шефовете и по-специално в Сираков. Това, че някои не искат да подновят договорите си, е проблем на ръководството, а не на треньора“, добавят запознати.
Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!