Назначеният за помощник на Емил Велев в Левски - Бисер Хаздай, даде пред БЛИЦ първото си интервю вече като част от мъжкия тим на "сините".

"Да, назначението ми е факт, но какво значение има това. Аз и досега гледах да помагам с каквото мога на Емил Велев. Наистина, че сега ще е друго. Оценявам риска, който поемам и знам, че се нагърбвам с трудна задача. В Левски сме като едно голямо семейство и ако продължим да сме задружни, ще успеем", каза пред БЛИЦ Хаздай, който добави, че остава начело на дублиращия отбор.

"Левски изостава с четири точки от лидера в класирането, но нищо не е приключило. До последно ще се борим за титлата и купата, което всеки сезон е основната цел на този велик клуб", каза още Хаздай.

Той добави пред БЛИЦ, че една от основните задачи, която Батков е поставил на срещата със спортно-техническия щаб, е по-скоро да започне подмладяване на отбора.

"Очаквайте още таланти от школата да попаднат в мъжкия състав. Това е бъдещето и ние ще се стремим да подмладим първия тим", завърши Хаздай, който днес от 17:00 часа ще изведе дублиращия тим на Левски в гостуването на Локомотив (София) в "Надежда". Преди този мач "сините" са на върха в класирането с 43 точки, докато ЦСКА и Локомотив (Мездра) имат по 41. ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ