Новият член на Надзорния съвет на „Левски“ Бранимир Ботев, който влезе като представител на БТК, е бивш заместник-министър на туризма. Той  бе назначен от правителството на Пламен Орешарски и оцеля както в служебния кабинет на Георги Близнашки, така и в сегашния на Бойко Борисов. В началото на тази година обаче преотстъпи поста си на Ирена Георгиева.

След като оваканти поста си в правителството, той стана съветник в  Научния институт по европейски програми и инвестиционни проекти към БАН. Ботев е дипломиран магистър по Социология с профил "Социално управление" от Софийския университет. Специализирал е "Стратегическо управление и маркетинг" във Франция. Владее четири езика - френски, английски, руски и арменски.

Новият силен човек в „Левски“ е бивш председател на Асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки в България. През 2012 година Ботев е бил член на Консултативния бизнес научен съвет при министъра на земеделието и храните. През същата година е членувал в Управителния съвет на „Деловая Русия“, а през 2008 година – в този на Националния борд по туризъм.

През 2007 година е бил член на УС на Европейската конфедерация на производителите на алкохолни напитки. Година по-рано той оглавява родната асоциация на производителите, вносителите и търговците на алкохол у нас, а в периода 2002-2004 е председател на Надзорния съвет на винарска изба „Розова долина“, която се намира в град Баня.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016