Новият вратар на „Левски“ Боян Йоргачевич разкри, че е отказал на няколко отбора, за да премине при „сините“. Във вторник 32-годишният страж подписа с тима от „Герена“ за година и половина.
 
„Имаше интерес от Динамо (Букурещ), Апоел (Петах Тиква), Беверен и от отбор от Чемпиъншип. Един месец тренирах със Спортинг (Канзас Сити) от МЛС. Разгледах внимателно техните предложения и избрах „Левски“, тъй като офертата беше най-конкретна. Финансовата страна не е за пренебрегване, но при избора ми надделя спортният мотив. Благодаря на Урош Голубович за помощта при трансфера. Много съм доволен“, заяви Йоргачевич пред „Вечерне новости“.
 
„Във форма съм. След като се разделих с турския Ерджиесспор, тренирах всеки ден с белгийския Аалст, както и в Америка. Готов съм за един по-добър, по-силен „Левски“ през втората част от сезона“, допълва новият вратар на „сините“.
 
„Съпругата ми Мая, дъщерите Маша, Мия и Лара, както и синът ми Лука остават в Белгия. Поне докато завърши учебната година. През лятото не е изключено да се преместят в Белград. Известно време ще бъдем разделени, но това е Европа. Всичко е близо“, разкрива Боян Йоргачевич.
 
ОЩЕ ЗА БОЯН ЙОРГАЧЕВИЧ В „ЛЕВСКИ“