"Левски" победи "Ботев" в Пловдив с 3:0 в мач от 16 кръг на "А" група. Считаният за сигурен нов треньор на "сините" Димитър Димитров-Херо изгледа двубоя от трибуните, а след това отказа да направи коментар. Георги Иванов-Гонзо обаче каза няколко думи за бъдещото сътрудничество с Херо, които се оказаха крайно любопитни. Първоначално се считаше за 100 процента сигурно, че бургазлията ще бъде треньор на "Левски" от Нова година, но днес от думите на Гонзо се разбира съвсем друго.

На въпрос, имахте ли среща с Димитър Димитров, има ли някакво развитие, Георги Иванов отговори: "Обсъдихме доста неща, говорихме си по всички теми - селекция, начин на работа от Нова година. Имаме още един разговор след 10-15 дни в София, на който да уточним нещата и да видим по кой път ще тръгнем."

Последва нов въпрос, сигурен треньор ли е Димитър Димитров, на който Георги Иванов заяви: "В живота и футбола няма сигурни неща, така че да сме живи и здрави." Самият Херо постоянно твърди, че е сигурен за поста си на "Герена" от Нова година.

За двубоя Гонзо каза: "Нашият отбор изигра добър мач, който закономерно спечелихме. Бяхме дошли да спечелим и го направихме. Поздравявам футболистите за мъжката игра. Смятам, че съдията обаче също имаше влияние. За първи път виждам да бъда изгонен човек без да има контакт с противника. Мачът щеше да бъде много по-лесен, но той се опита да го направи интересен за хората. Много е лошо, когато съдиите опитват да компенсират. След като е дал един червен картон търсиш да компенсираш да дадеш и за другия отбор."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите