Хитът в Югоизточната Трета лига - Арда (Кърджали), представи първото си попълнение за зимата. Това е бившият футболист на Септември и Вихрен - Даниел Пехливанов. Играчът бе на крачка от преминаване в Левски по времето, когато Николай Митов водеше “сините”.

Интересното е, че воденият от Елин Топузаков Арда се пребори с три отбора от Първа лига за подписа на 23-годишния полузащитник.

"Избрах Арда заради амбициите, които има този клуб. Разбрах се бързо с ръководството. В отбора са се събрали доста сериозни хора, които имат намерение да развиват клуба. Моите амбиции съвпадат с тези на Арда. Знам с какви качества разполагам и затова искам да стигна до Първа лига. Надявам се да сме си взаимно полезни с Арда. Ще направя всичко възможно да помогна", коментира Пехливанов пред колегите от "Спортал".

"Водих преговори с Левски, но така и не успях да подпиша договор със “сините”. Тогава Николай Митов беше на “Герена”. Той ме искаше, но в крайна сметка нещата не се получиха”, добави Даниел Пехливанов.  

Припомняме, че преди дни Арда се подсили с още двама - Диян Лозев, играл за последно в Поморие, както и Красимир Илиев от Царско село.