Ръководството на Ботев (Пловдив) е реагирало като ужилено след скандалната публикация на БЛИЦ, в която първи съобщихме, че треньорът Азрудин Валентич е махнал от съблекалнята осветена икона.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Всъщност, оказа се, че иконите са цели 6. Малко след новината ни човек от управата на клуба е наредил свещените изображения да бъдат върнати на първоначалното им място, съобщи „Пловдив нюз“.

Късно снощи пък Валентич пусна извънредно съобщение, в което взе да се оправдава, че иконите били изнесени от съблекалнята, но след ремонта ги върнали обратно. Босненецът излъга жестоко, а БЛИЦ има свидетели, които могат да потвърдят това.

„Поне двама футболисти могат да го потвърдят. Валентич е аут, ако Ботев отпадна в четвъртък в Никозия от евротурнирите. Той е много близък на собственика Антон Зингаревич,  но вече спасение няма да има при провал. Интересното е, че двамата имат споразумение - треньорът ще си тръгне сам при препъване срещу АПОЕЛ. Така няма да му  бъде плащана неустойка“, категорични са източници на БЛИЦ.