Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона Серджиу Буш спечели първа индивидуална награда. Той бе определен за играч на седмия кръг на първенството и бе награден в Пресклуб България. Буш вече има пет гола от седем мача и води в голмайсторската листа в "А" група.

"Надявам се да станем шампиони. Всичко засега е добре, вкарвам голове. Не виждам защо да не поддържаме това ниво, след като играем добре и атмосферата е страхотна. Няма причина да не станем шампиони. Естествено, че искам да бележа още голове, няма да спра до тук. Искам да стана голмайстор на първенството. Искам феновете да са сигурни, че ще спечелим първенството. Знам, че много го искат", заяви Буш пред медиите.

"Стойчо Младенов ме доведе тук от Румъния. Харесвам го като човек и треньор. Изобщо като приятел. Имах оферти от големи клубове, но това беше моето желание, исках да опитам какво е навън. Аз стоя здраво стъпил на краката си и реших да опитам навън. Ако нищо не стане, ще се върна. Имам договор за две години обаче и ми се иска да остана. Едва после бих мислил за нещо друго", допълни румънецът.

"Нивото на българския и румънския шампионат е едно и също. Играл съм там 3-4 години. Мисля, че играта ми там допринесе за натрупване на опит. В ЦСКА сме като едно семейство, нещата са добре. Нямаме финансовите възможности на Лудогорец, но въпреки това нещата са добре и се чувствам прекрасно. Всеки има мечта. Моите са да бъда здрав и с малки стъпки да стана по-добър футболист и за в бъдеще да играя на Запад. Аз вече съм играл във формациите на румънския национален отбор и затова казах, че се стремя към това - с малки стъпки да се подобрявам и да играя и за мъжкия тим на родината си", каза още Буш, който добави, че Реал Мадрид и Роналдо са любимите му клубове и футболист.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите