Преминалият в Левски нападател Мирослав Антонов сподели пред БЛИЦ, че се чувства изключително щастлив от трансфера, който все още не може да осъзнае, че е факт. 23-годишният голаджия заяви, че още не знае с кой номер ще играе при "сините", където приятели са му Христо Йовов и Виктор Генев.

"Всичко е договорено, остава единствено да премина прегледите в "Пирогов". В четвъртък ще ме видите на първата тренировка на "Герена". До дни ще подпиша договора си, който ще е за 2,5 години", заяви Антонов пред БЛИЦ.

"Много съм развълнуван и още не мога да осъзная, че съм футболист на Левски. От дете мечтая да играя в този клуб, баща ми е левскар и се запалих покрай него. Щастлив съм, признавам си, че дори се притеснявам. Знам, че Левски е голям отбор и никак няма да ми е лесно. Конкуренцията е жестока, но аз ще се боря, няма да се предавам", каза още 23-годишният нападател, известен с прякора Чилика от Монтана.

"Този прякор ми го лепнаха, когато бях в юношеските формации на Локомотив (Сф), които ме бяха взели от родния Монтана. Не успях да стигна до първия им отбор и продължих кариерата си в Миньор (Бобор Дол), след което преминах в Спортист", разказва за кариерата си Мирослав Антонов.

"Дали ще се преборя с конкуренцията в Левски, зависи изцяло от мен. Имам високи цели, следващата ми е Ювентус. Това е любимият ми отбор, но едва ли ще стигна някога чак до там", каза още Антонов, добавяйки, че се познава само с двама от новите си съотборници - "Христо Йовов и Виктор Генев са ми приятели. С Генев играхме заедно в Монтана. Надявам се да ми помогнат и бързо да се адаптирам в новия си отбор."

"Засега нищо не мога да обещая на феновете на Левски. Всичко си зависи изцяло от мен. Искам много скоро да започна да ги радвам с головете си", каза още новият нападател на "сините", който заяви, че познава нощния живот в столицата, но не обича да ходи по дискотеки, както и не е върл привърженик на чалгата.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ