Новото попълнение на Лудогорец Каули Оливейра Соуса даде първото си изявление като играч на „орлите“. 24-годишният халф изрази оптимизъм, че българският шампион може да се представи много добре срещу Интер на 1/16-финалите на лига Европа. Според него трансферът му от Бундеслигата в Лудогорец е крачка напред в развитието му като футболист.

"Нетърпелив съм да се запозная с новите ми съотборници и треньорите. Дойдох в отбор-победител. Лудогорец е голям клуб. Името на тима е познато не само в България, но и в Европа заради участието си в Шампионската лига и Лига Европа. Надявам се да помогна на Лудогорец да постигне целите си. Трансферът ми е крачка напред. Мачовете в Европа са мечта", коментира халфът.

"За мен ще бъде чест да играя срещу Интер. Този тим не ме притеснява толкова. В Бундеслигата съм играл срещу клубове от същото ниво като Байерн и Борусия (Дортмунд). Наясно съм какво ни очаква. Смятам, че Лудогорец има шанс да се представи много добре срещу италианците", оптимист е бразилецът.

"Вярвам, че ще покажа най-доброто от себе си. Надявам се с феновете да изградим стабилна връзка като приятели", завърши Каули.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020