Елитният Пирин от Благоевград направи нулево равенство със съименника си от Гоце Делчев, който играе в Западната “Б” група. Контролата се състоя в Дъбница пред около 500 зрители. Треньорът на тима от “А” група Костадин Ангелов даде почивка на доста основни футболисти - Стойков, Башлиев, Костадинов, Бенгюзов и Наков.

Първото полувреме премина равностойно, като двата отбора опитваха да се атакуват главно с по дълги подавания, съобразявайки се с неравния терен. В 33-ата минута Михов получи възможност да изпълни пряк свободен, но удари гредата.

Втората част започна с редица смени и в двата отбора. Отборът от Благоевград бе по-активният и за втори път удари греда след удар Кацимерски в 54-ата минута.

Малко след това Пасков изскочи добре зад гърба на защитата на домакините, но една бабуна подхвърли топката и нападателят нанесе слаб удар от чиста позиция.

Утре Пирин (Бл) играе последна контрола за седмицата с Видима, като срещата ще се проведе на базата в Рилци от 14,30 часа. От началото на подготовката възпитаниците на Костадин Ангелов имат 3 победи и 3 равенства.